Agent za Tehnicka podrska so germanski jazik, Rabota od doma | Makedonija – Teleperformance Deutschland S.à r. l. & Co. KG
Logo
widget.job-description.alt
widget.job-description.alt
widget.job-description.alt
widget.job-description.alt
Logo

Agent za Tehnicka podrska so germanski jazik, Rabota od doma | Makedonija

Voll- oder Teilzeit
Nordmazedonien
Berufserfahrene
09. Juli 2024
Remote
Za nas

Телеперформанс, лидер на светскиот пазар за контакт центар услуги, се грижи за значајни клиенти од целиот свет. Како експерти за грижа на корисници целосно се концентрираме на тоа што најдбро го можеме. Развиваме процеси и решенија целосно ориентирани кон клиентите, а со тоа ја зголемуваме и нивната вредност.  

Како дел од нашиот развој, во следните месеци во Република Северна Македонија сме во потрага по советник за техничка поддршка за работа од дома, којшто ќе се грижи клиентите да ја добијат најдобрата грижа и поддшка. За да се подготвиш за оваа задача, ти нудиме целосно платен интерен тренинг, на кој ќе го добиеш потребното знаeње и ќе ги научиш неопходните вештини.  

Atraktivni uslovi za rabota
 • 100% работа од дома или во нашата модерна канцеларија во Скопје;
 • Одлични можности за заработка: фиксна месечна плата + атрактивни бонуси;
 • Усогласување на приватните обврски и слободното време со работата, благодарение на претходно подготвен распоред за работа;
 • Атрактивен бонус за препораки;
 • Модерна хардвер опрема; 
 • Дигитална алатка за следење на работното време со која не можеш да изгубиш ни минута;
 •  Рамноправност - „Ти“ комуникација од агент до CEO;
 • Навремено фиксна плата, плус бонус во зависност од перформансот; 
 • Месечно учество во трошоците за струја и интернет;
 • Бројни можности за професионален и личен развој со помош на нашата JUMP! Програма; 
Tvojata misija:
 •  Одговорен си прашањата на клиентите да бидат целосно одговорени;
 • Им нудиш поддршка на клиентите во решавање на проблеми при користење на смартфон и компјутер; 
 • Внимателно го обработуваш случајот на клиентот и истото го документираш во системот;
Povedi go tvojot duh:
 • Високи комуникациски вештини во комбинација со високо ниво на услужна снаодливост; 
 • Многу добро познавање на германски (најмалку C1) и англиски јазик (најмалку B2);
 • Добри компјутерски вештини. Пример: користење на различни софтверски апликации
 • Добра перцепција, чувство за одговорност и доверливост;
 • Во случај на Home Office, соодветно место во домот, присособено за работа од дома; 
 • *Стабилен интернет со најмалку 10 Mbps Download, 3 Mbps Upload, како и фиксно место на живеење во Македонија) 
Dali gi razbudivme tvoite interesi?

Заинтересиран си? Пријави се веднаш! 

 

Ако успеавме да го привлечеме твоето внимание, ќе се радуваме на твојата пријава! За тоа искористи ја функцијата “Einfach bewerben”. 

Штом ја имаме твојата целосна пријава, по пат на електронска пошта ќе добиеш неколку онлајн тестови. Совет: Проверувај ја SPAM папката! 

 

Онлајн тестовите вклучуваат тест за познавање на англиски јазик, тест за пишување и тест за брзина на интернет. Штом во целост ги добиеме резултатите, ќе те исконтактираме и организираме видео-интервју. Сите интервјуа се одржуваат олајн или телефонски.  

 

Доколку имаш прашања, слбодно контактирај нè. 

 

 

Mit freundlichen Grüßen / Kind regards,

Merima Omeragic

HR Recruiting Specialist  | Teleperformance Nearshore | M +38970204060 | North Mazedonien  | merima.omeragic@teleperformance.com 

Tracker image